Machiaj semipermanent

In general, prin aceasta se intelege introducerea in piele a unor pigmenti de culoare = pigmentare. In acest cadru, deosebirea principala fata de tatuare consta in modul de lucru mai bland, calitatea deosebita a culorilor si adancimea mai mica a implantarii lor.

Cu un machiaj semipermanent dupa metoda Goldeneye puteti inlocui liniile si umbrele zilnic machiate, sa obtineti accente pline de efect si prin aceasta sa dati chipului dumneavoastra o stralucire complet noua sau sa obtineti o evidentiere absolut discreta si decenta a unei expresii absente. Aceasta inseamna un machiaj semipermanent potrivit fiecaruia pentru a se simti bine si pentru a se prezenta, (incepand de la imperceptibil pana la dramatic intensiv), exact dupa dorinta pe care o are.

Caracteristica fetei dumneavoastra este evidentiata, micile iregularitati sunt corectate si totusi ramane un unicat inconfundabil.

MAKE-UP SEMIPERMANENT GOLDENEYE nu numai ca arata bine, ci este si absolut rezistent la stergere si la apa, hipoalergic si mereu potrivit.